Het begin van Susy cyclewear

  • Geplaatst op
  • Door Suzan Hauwert
  • 0

Hoe het allemaal begon na een vraag tijdens een sollicitatiegesprek

Even terug in de tijd...

In 2014 was ik tien jaar aan het werk binnen de modebranche als product manager. Ik wilde dolgraag een eigen label starten. Ik had inmiddels 10 jaar ervaring in de inkoop en productie van kleding.  Ik wilde daarnaast graag nieuwe mensen ontmoeten, iets opzetten wat echt van mezelf was en bovenal mooie dingen maken. Ik brainstormde af en aan.  Maar heel veel verder dan dat kwam het niet. 

 

2015 is het jaar dat ik een racefiets kocht. Ik was jaren fan van hardlopen maar ik kreeg een knieblessure waar ik maar lastig vanaf kwam. Daarnaast vond ik het leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Ik kocht een fiets en dacht nog als ik het niets vind dan kan ik hem nog verkopen op marktplaats. Op donderdagavond fietste ik met Kek Arnhem, die mij de techniek leerde. Zeker in het begin is dat heel erg prettig. En wauw, ik was en ben nog steeds niet snel, maar ik vind het zo ontzettend leuk en fijn. Je ziet veel meer van de omgeving in vergelijking met het hardlopen en het is ook erg gezellig om met anderen te fietsen.

 

Een sollicitatie bij Futurum

In februari 2015 had ik een open sollicitatie bij Futurum. Het leek mij namelijk super leuk om hun eigen merk verder te ontwikkelen. Ik mocht op gesprek komen en één van de vragen die ik kreeg was; Wat zou je willen verbeteren aan onze lijn? Aangezien het een open sollicitatie was, kon ik er niet direct een origineel antwoord opgeven. In de auto onderweg naar huis wist ik het; Waarom zijn er prachtige collecties voor het hardlopen en yoga maar niet voor het fietsen?  Fietskleding is zo traditioneel en saai. Hier wilde ik graag verandering in brengen. Nog voor ik thuis was, had ik het idee; Exclusieve on trend dames fietskleding maken omdat je er als vrouw fantastisch uit wilt zien (ook op de fiets).  

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.