I need your help

 • Geplaatst op
 • Door Suzan Hauwert
 • 8

Je bent vast aan het genieten van het mooie weer en nog niet bezig met de volgende zomer. Maar ik wel! Mijn atelier ligt bezaait met nieuwe stoffen en kleuren. En ik heb jullie hulp nodig;)

De eerste Susy collectie 

De eerste Susy cyclewear collectie staat als een huis. Ik ben ontzettend blij en tevreden hoe de collectie eruit ziet. Alle stoffen zijn erg prettig om te dragen tijdens het fietsen. Alles is uitvoerig getest voordat het in productie ging. Ik vind het belangrijk dat de kleding er na 25 wasbeurten nog steeds goed uitziet. Ik krijg vaak de reactie dat het er echt anders uitziet dan de standaard fietskleding. Dat vind ik het leukste compliment om te ontvangen. Ik en Susy cyclewear zijn namelijk een tikkeltje eigenwijs en doen alles graag net anders dan de rest;)

 

Nieuwe fietskleding collectie zomer 2018

Momenteel ben ik gestart met de nieuwe collectie. Dit begint bij het selecteren van de stoffen en de kleuren. Twee maanden geleden heb ik op de performance days beurs prachtige, vernieuwende stoffen gevonden. Deze beurs is trouwens echt een aanrader wanneer je Europese sportstoffen zoekt! Maar nu dus nog de kleuren voor zomer 2018 bepalen. En daar heb ik stiekem wel een beetje hulp bij nodig;) Wat is jouw lievelingskleur? En welke kleur moet ik volgens jou toevoegen in de volgende Susy cyclewear zomer collectie? Moeten we toch een zwart broekje toevoegen of bij het navy blijven? Wel of geen roze? En hoe belangrijk is het dat de outfit bij jouw fiets past? Heb je een leuk idee voor een model, print of item voor onze nieuwe collectie? Ik ben erg benieuwd en hoor het heel erg graag!   

Ps: Mocht je echt het briljantste idee ever hebben? Dan ontvang je een Susy t.w.v 129,95.

XO Susy

Reacties

 1. suzan hauwert suzan hauwert

  Hi Nina,
  Wat een leuke tips! Ik ga hier zeker wat mee doen! Bedankt voor het meedenken!
  Groetjes Suzan

 2. Nina Nina

  Deze collectie van Susy is al supermooi! Zoals zoveel mensen zeggen: het is écht anders dan alle andere fietskleding. Ik denk dat dat komt doordat de ontwerpen subtiel en abstract zijn. De 'spray' print vind ik bijvoorbeeld heel mooi. Voor andere subtiele prints kun je misschien inspiratie halen uit steenachtige materialen, google eens 'terrazzo' of marmer achtige prints zoals deze:
  http://www.re-st.be/frontend/files/content/sets/frontend/28/600x400_crop/1392885901_044mort_2.jpg)

  ...of landschappen, zoals deze van edward burtynsky (misschien kun je wel een subtiele hint naar ons eigen polderlandschap maken):
  http://aphotoeditor.com/wp-content/uploads/2011/11/H2O_SP_DLF_24_10_big.jpg
  https://media.architecturaldigest.com/photos/55e77e70302ba71f30174b64/master/pass/dam-images-daily-2015-04-edward-burtynsky-edward-burtynsky-exhibition-01-slideshow.jpg

  ...Of misschien iets met een mooie gradient print?

  Daarnaast vind ik de 'belijning' van deze collectie van susy heel mooi, tegelijkertijd volgen ze het lichaam, waardoor ze ook functioneel zijn. Misschien kun je daar nog wat extremer in gaan? Voor inspiratie, zie deze foto van modeontwerpster janna van vugt:
  http://www.girlscene.nl/ckfinder/userfiles/images/kabk%20janna%20van%20vugt%203_thumb_600x901.jpg

  Misschien een beetje vage inspiratie, maar ik hoop dat je er wat mee kan!

  Groeten,
  Nina

 3. Inge zijlmans Inge zijlmans

  Hoi hoi
  Ik zou graag prints willen zien, fun op de fiets: panter, jungle, bloemen, cameo, etnisch maakt niet uit. Ook lekker kleurrijk want dat kan altijd op een zwart broekje. Natuurlijk roze en vooral turquoise want dat maakt iedere vrouw mooier omdat het ons bruiner maakt! Wij zijn vrouwen met pit, dus dan mag een pittig outfitje niet ontbreken. En uni is overal te vinden. Let's go girls!

 4. Mariska Mariska

  Ik zou een wind/regen jas/jack/shirt? wel tof vinden.. want Nederland is toch vaak wel nat. Voor mij liever geen roze/rood want dat wordt mijn gezicht al bij inspanning :-). Een drukker zomers printje vind ik tof als detail, alleen op de rug, mouw , of als deel van een broekspijp.

 5. Mirelle Mirelle

  Korte m met rits zou fijn zijn en zeker een zwarte lange broek mag natuurlijk met felle kleuren heerlijk. Maar blauw blijft lastig combineren. Ik heb nu de blauwe met roze maar is lastig wat ik erop draag niet donker blauw genoeg.

 6. kauter kauter

  Beste susy, helemaal eens over de bibshort......zou geweldig zijn. Verder een rits zo rond de enkels bij de lange broeken zou ook een aanwinst in comfort zijn. Ik zou bij navy blijven, onderscheid je van de rest.

 7. Irma van Diepen Irma van Diepen

  Ik mis een shirt met een rits zodat je jezelf een beetje lucht kunt geven bij mooi weer. Qua kleurstelling vind ik de collectie nu heel erg mooi en vrouwelijk, echt waar ik naar op zoek was.

 8. Laura Laura

  Yes! Ik kijk ontzettend uit naar de nieuwe collectie! Als er een bibshort bij komt, hou ik me sowieso aanbevolen! Ik ben ontzettend gecharmeerd van het lichtblauw/groene ontwerp met het stipjesverloop maar rij nu eveneens met veel plezier in de navy/roze combi met driewkartmouw. Prachtige keuzes wat betreft afwerking en goede kwaliteit, dat staat voorop! Ik denk dat ik niet zou inzetten op nog meer collecties met roze of fluor. Trendgevoelig of de aanname dat vrouwen graag in het roze fietsen. Ik denk dat veel vrouwen juist iets anders willen dat Susy kan bieden op een stijlvolle manier. Misschien de bestaande lijn uitbouwen met bijvoorbeeld mintgroen en andere pastelkleuren of navy en enkele panden met een patroon in een soort watermerk toevoegen dat herhaaldelijk terug komt? Ton sur ton kleureffecten in een set? Groot contrast voor en achterkant van het shirt zodat het lijkt alsof je opeens in een andere jersey rijdt? Toevallig laatst op in Frankrijk de Katushacollectie tegen gekomen die ook erggaaf is! Eenvoud met klasse en mooie stoffen. Wat te denken van een fijne dungeweven stof aan de achterkant bijvoorbeeld voor verkoeling tijdens een rit in de bergen? Zwarte broekjes hebben we al allemaal in de kast hangen, een mooie lichte broek daarintegen die ook goed te matchen valt, die bieden maar weinig merken aan. Ga zo door op gevoel met eigen voorkeuren, Susy is een aanwinst voor deze branche en laten de vrouw dankzij de mooie pasvorm extra stralen!!

 9. Marga Marga

  Ik vind persoonlijk, fluor geel, oranje of groen erg verfrissend, vrolijk en niet onbelangrijk, goed zichtbaar uitzien.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.