'Susy, fiets jij in de winter?'

  • Geplaatst op
  • Door suzan hauwert
  • 0

Susy, Fiets jij in de winter? En waar ben je allemaal mee bezig?

Het is eind oktober en ik heb zojuist mijn racefiets opgeborgen. Wat heb ik van de prachtige zomerritjes genoten. En vooral tijdens het golden hour op de Posbank. Fiets jij in de winter? Fietsen in de winter is namelijk niets voor mij. Dit is de reden dat ik tot op heden geen winter fietskleding maak voor dames. Ik vraag mij af of er eigenlijk veel dames zijn die in de winter fietsen? Ik ben een koukleum en vind de bandjes van mijn racefiets in echt veel te dun en te glad. Vandaar dat ik niet bezig zijn met de dames fietskleding voor in de winter, maar alweer met fietskleding van zomer 2019!  

 

Nieuwe verkooppunten van Susy cyclewear

De afgelopen maanden stonden volop in het teken van de sales. Zo hebben we maar liefst 8 nieuwe verkooppunten bij onze zuiderburen in België. Waaronder Bergh sports en Addict store; beide hoogwaardige winkels.  In Nederland breiden we naast Maats en Kaptein onze verkooppunten uit met Beach Bastard in Egmond aan zee! Kortom je zal Susy cyclewear vaker gaan tegen komen.

 

Nieuwsgierig naar onze nieuwe collectie?

De nieuwe collectie voor zomer 2019 is volop in de maak. Nieuwsgierig naar onze nieuwe kleuren?  Wat dacht je van een combi van rood en roze? Deze kleuren zijn momenteel super trendy samen. Of een marble blue met spierwit?  Oh en het fietspakje komt terug. Nu met een heel leuk riempje erbij. Volgende maand ga ik naar de fabriek om de gehele collectie te beoordelen. Hierbij let ik vooral op de kwaliteit van de dames fietskleding. Hoe ziet het eruit na veel dragen en wassen? Ik wil dat Susy cyclewear jaren mee gaat zodat je extra veel plezier van je fietskledij zult hebben. Daarnaast zullen onze fietsbroeken weer gemaakt worden van recyclede polyamide.

 

Heb je ook nog tijd voor leuke dingen?

Jazeker! Naast al het werk heb ik het spinning in de sportschool weer opgepakt. Eventjes een uurtje knallen op leuke muziek en ik kan direct de nieuwe fietsbroek testen;)  

Daarnaast ben ik stiekem mijn volgende fietsvakantie aan het plannen. Ik wil ik dolgraag weer in het buitenland gaan fietsen. Het afgelopen jaar was ik in Girona. Echt een aanrader. Komend jaar wil ik heel erg graag naar Mallorca. Wie heeft er tips voor een leuke accommodatie? Een goed restaurant of een must see?  Of andere tips voor fietsen in Mallorca?

Ik wens jullie een fijne winter met of zonder fiets!

Ps: heb je mijn mooie filmpje al bekeken tijdens het golden hour

 

XO

Susy

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.