Ik ga niet bloggen over de beste fietshouding

  • Geplaatst op
  • Door Susy
  • 1

Ik heb een nieuwtje! Vanaf deze maand ga ik bloggen over mijn droom, passie en alle avonturen die ik beleef tijdens het opzetten en uitbouwen van mijn merk; Susy cyclewear.

‘Susy, je moet een blog beginnen’ Dat was het advies wat ik de afgelopen maanden van veel mensen te horen kreeg. In het begin was ik niet overtuigd. Je wordt al overspoeld met blogs over voeding, vrouwen die wielrennen, sporten etc. En dan zou ik er nog een blog bij maken? Toch ben ik overstag gegaan. Ik ga niet bloggen over de beste fietshouding, de fijnste dames wielerfietsen of de mooiste fietsroutes. Ik ga bloggen over mezelf; Susy en hoe ik van niets het mooiste, internationale merk voor alle wielrendames wil worden! Van idee tot design, het zoeken van de juiste stoffen en fabrikanten, kwaliteitscontroles, events en verkoop. Vanaf nu zal ik één keer in de maand delen wat ik mee maak via een blog of vlog! Volgen jullie mij tijdens mijn Susy avontuur? Gewoon omdat het kan of handig wanneer je in de toekomst ook een merk wilt gaan opzetten. 

XO Susy

Reacties

  1. Tineke Guldemond Tineke Guldemond

    Ik ga je volgen, omdat ik van fietsen houd. Zowel op de race fiets als op mijn Santos travelmaster om verre en lange fietsreizen te maken. En ik vind het leuk om te lezen wat je doet en waar je van geniet, maar ook waar je tegen aan loopt.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.